Sydneyn oopperatalon vieressä on laajahko puistoalue. Sieltä löytyy hieno näköalatasanne nimeltään Mrs McQuarrie's Point, josta avautuu suurinpiirtein tällainen näkymä Sydneyn satamapoukamaan.

777778.jpg

Vasemmassa reunassa näkyy pilkahdus Sydneyn satamasiltaa, eli ollaan aivan kaupungin ydinkeskustassa. Kuvassa nuolella merkitty soutu/polkuvene kellui paikallaan ja sen ympärillä pörräsi pienehkö moottorivene. Kamerasta loppui optiikka, joten en saanut selville mitä siellä oikein tapahtui. Kaivoin siis kiikarit esille.

Ilmeni, että soutuveneessä oli kaksi mieshenkilöä, jotka molemmat olivat täysin alasti. He heiluttelivat suht kookkaita kajakkimeloja ympäriinsä ja poseerasivat eri asennoissa. Moottoriveneessä oli kaveri kuvaamassa tätä hämmentävää spektaakkelia. Välillä kaverit putosivat veteen, kiipesivät takaisin paattiin ja kuvaus jatkui.

Hämärän peittoon jäi, missä nämä kuvat on tarkoitus julkaista. Jos siis joskus törmäätte julkaisuun, jossa kaksi melojaa poseeraa munasillaan ja taustalla on Sydneyn oopperatalo niin kertokaa ihmeessä.